De Frietschap

Het grootste pluspunt is de transferlift, ik zou niet meer zonder kunnen

“Wij leerden de Kiremko bakwand kennen in de snackbar die wij destijds hebben overgenomen,” begint Sam Zahedi, eigenaar van De Frietschap in Gent. “Wij waren heel tevreden over deze bakwand en hebben daarom opnieuw voor Kiremko gekozen. De vertegenwoordiger heeft ons bij aanvang van het verkoopproces bezocht en samen met ons nagedacht over de beste plaatsing van de bakwand. Hij bekeek welke indeling het meest efficiënt zou zijn en gaf duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden.”

Professionele plaatsing en duidelijke kosten

De plaatsing van de Kiremko bakwand verliep zeer professioneel. “Het was meteen duidelijk dat alle technici verstand hebben van de materie,” zegt Sam. “Daarbovenop hoefden we ons geen zorgen te maken over onverwachte kosten; het kostenplaatje was vanaf het begin meteen duidelijk.”

Sterke toestellen en efficiënte werking

“Kiremko bakwanden zijn echt sterke toestellen; we gebruiken ze krachtig en veel,” vervolgt Sam. “Op sommige dagen bakken we vijftig à zestig keer voor. De transferlift en het werken met mandjes maken het proces een stuk efficiënter; we kunnen tot zes bestellingen tegelijkertijd laten bakken. De warmtewisselaars zorgen ervoor dat het vet minder snel verbrandt en geven hun warmte volledig af.”

Duurzaamheid en kostenbesparing

“In onze ketels met warmtewisselaars gaat het vet een dag langer mee,” legt Sam uit. “In tijden waarin vet veel geld kost, is elke extra dag cruciaal en mooi meegenomen.” Deze efficiëntie en duurzaamheid maken de Kiremko bakwand een waardevolle investering voor De Frietschap.

Uitstekende service

“De serviceafdeling van Ciers Cooking is zeer goed bereikbaar, ook in het weekend. Als we problemen hebben op drukke momenten, zijn ze flexibel genoeg om heel snel langs te komen. Ciers Cooking gaat ver om de klant zo snel mogelijk te bedienen,” besluit Sam.

Dankzij de Kiremko bakwand kan De Frietschap in Gent efficiënt en kwalitatief hoogstaand werken, wat resulteert in tevreden klanten en betere bedrijfsresultaten.

De Kiremko friteuses zijn echt sterke toestellen.

Direct antwoord op je vragen?

Ontdek ook

Het laatste nieuws

Harry Ramsden’s

Dit restaurant, met meer dan 15.000 vierkante meter aan ruimte en zitplaatsen voor meer dan 450 gasten, wordt beschouwd als het grootste fish and chip restaurant ter wereld.

Manneken Pis Amsterdam

Ontdek Manneken Pis Amsterdam, de beroemde frituurzaak die authentieke Belgische frieten en snacks serveert in hartje Amsterdam.

Meer klantverhalen

Heb je deze al gelezen?

Harry Ramsden’s

Dit restaurant, met meer dan 15.000 vierkante meter aan ruimte en zitplaatsen voor meer dan 450 gasten, wordt beschouwd als...

Lees verder

Manneken Pis Amsterdam

Ontdek Manneken Pis Amsterdam, de beroemde frituurzaak die authentieke Belgische frieten en snacks serveert in hartje Amsterdam....

Lees verder