Het grootste pluspunt is de transferlift, ik zou niet meer zonder kunnen
“Wij leerden de Kiremko bakwand kennen in de snackbar die wij destijds hebben overgenomen”, begint Sam Zahedi, eigenaar van De Frietschap in Gent. “Wij waren heel tevreden over deze bakwand en hebben onder andere daarom opnieuw voor Kiremko gekozen. De vertegenwoordiger heeft ons bij aanvang van het verkoopproces bezocht. Hij heeft samen met ons nagedacht over wat de beste plaatsing voor de bakwand zou zijn. Hij bekeek welke indeling voor ons het meest efficiënt zou zijn en gaf een duidelijke uitleg bij de verschillende mogelijkheden.”
‘De plaatsing van de Kiremko bakwand verliep zeer professioneel, het was meteen duidelijk dat alle technici verstand hebben van de materie. Daarbovenop hoefden we ons geen zorgen te maken over dingen die onverwachts nog naar boven zouden komen en extra kosten met zich zouden meebrengen. Het kostenplaatje was eigenlijk vanaf het begin meteen duidelijk.’
‘Kiremko bakwanden zijn echt sterke toestellen; we gebruiken ze krachtig en veel, want we hebben soms dagen waarop we vijftig à zestig keer voorbakken. Alleen al daarom zou ik ze zeker aanraden. De transferlift en het werken met mandjes in het algemeen werkt een stuk efficiënter; wij kunnen tot zes bestellingen tegelijkertijd laten bakken. De warmtewisselaars zorgen ervoor dat het vet minder snel verbrandt en geven hun warmte volledig af.’
‘In onze ketels met warmtewisselaars gaat het vet een dag langer mee. In deze tijden waarop het vet veel geld kost is elke dag dat je er langer mee kan werken heel cruciaal en mooi meegenomen.’
‘De serviceafdeling van Ciers Cooking is zeer goed bereikbaar, ook in het weekend. Als we problemen hebben op drukke momenten zijn ze flexibel genoeg om heel snel langs te komen. Ciers Cooking gaat hier best ver in om de klant zo snel mogelijk te bedienen.”