HEB JE EEN VRAAG?

Frequently asked questions

Verkoop

Waar kan ik mijn bakwand kopen ?

Eigen verkoop

QBTEC Woerden

Middellandse Zee 9
3446 CG Woerden

qbtec.nl

Dealers

Van Vossen Horeca

Mutsestraat 5
4641 SJ Ossendrecht

vanvossenhoreca.nl

Wihofecta B.V.

Geloërveldweg 19
5951 DH Belfeld

wihofecta.nl/nl/

Droogers Horeca

Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

droogershoreca.nl

Hoeveel kost een Kiremko bakwand?

Op voorhand is niet te zeggen wat de prijs van een Kiremko bakwand is. Dit komt doordat alle Kiremko bakwanden maatwerk zijn. Voor elke klant is er een maatwerkoplossing, waardoor er altijd met verschillende dingen rekening gehouden moeten worden. De vertegenwoordigers van Kiremko zijn specialisten in hun vak en kunnen daardoor alle klanten optimaal helpen.

Waar kan ik mijn frituuraccessoires kopen?

Op de webshop van QBTEC staan alle frituuraccessoires die een cafetaria nodig heeft. Doordat de webshop het juiste serviceobject koppelt aan jouw account zorgt dit ervoor dat altijd alleen de juiste reserveonderdelen in de webshop verschijnen. Hierdoor zul je nooit de verkeerde accessoires bestellen voor jouw Kiremko bakwand.

Service

Hoe kan ik Kiremko bereiken?

Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op ons algemene telefoonnummer. Uiteraard kan een mail sturen ook of maak gebruik van ons contactformulier op de contactpagina.

Telefoon: +31 (0)348-475555

Mail: marketing@qbtec.nl 

Heb je een vraag over onderhoud of service? Dan kun je bij onze serviceafdeling terecht. Zij zijn 24/7 bereikbaar. 

Telefoon: +31 (0)88-4576060

Is de serviceafdeling van Kiremko 24/7 bereikbaar?

Zeker! De serviceafdeling is telefonisch 24/7 te bereiken. In het weekend staan er altijd monteurs van Kiremko paraat om samen telefonisch een storing op te lossen of om langs te komen bij jou op locatie.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je altijd contact opnemen met een van onze servicespecialisten op nummer 088-4576060.

Welke servicecontracten zijn er?

Om jouw Kiremko frituurinstallatie optimaal te onderhouden zijn er verschillende servicecontracten beschikbaar. Wil jij voor jouw frituurinstallatie een servicecontract afsluiten? Neem dan contact op met jouw vertegenwoordiger.

Modellen

Welke modellen zijn er binnen de frituurinstallaties van Kiremko?

Kiremko heeft een range aan diverse frituurinstallaties. Ze verschillen in prijs en mogelijkheden, maar nooit in kwaliteit. Binnen het productgamma van onze frituurinstallaties zijn er verschillende modellen voor verschillende klanten:

Samen vormen deze modellen de Kiremko World of Frying.

Over ons

Wat is QBTEC?

QBTEC is de producent en leverancier van de Kiremko frituurinstallaties. In de fabriek in Woerden worden alle frituurinstallaties vakkundig gebouwd door professionals. Op het hoofdkantoor in Woerden bevinden zich naast de productieafdeling ook nog de afdelingen R&D, service, verkoop, finance en enginering. Samen zorgen deze afdelingen voor de innovaties en productvernieuwingen van de Kiremko frituurinstallaties.

Ga voor meer informatie naar qbtec.nl.

Kan ik werken bij Kiremko?

Zeker! QBTEC is altijd opzoek naar nieuwe collega’s. Er staan diverse vacatures in de fabriek in Woerden open, maar ook op kantoor zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Ga voor alle vacatures naar: werken bij QBTEC.

Kiremko is een merk van QBTEC

QBTEC is producent van drie A-merk frituurinstallaties (Perfecta, Smitto en Kiremko), produceert kookapparatuur voor het merk Qook! en units voor het merk HiFri, bekend om het frituren zonder vet. Een grote diversiteit aan expertise verzameld onder één dak. Hoogwaardig afgewerkte installaties voorzien van de nieuwste technieken en het beste design: die moeten wel bij QBTEC gemaakt zijn.