Heb je een vraag?

Frequently asked questions

Verkoop

Eigen verkoop

QBTEC Woerden
Middellandse Zee 9
3446 CG Woerden
qbtec.nl

Dealers

Van Vossen Horeca
Mutsestraat 5
4641 SJ Ossendrecht
vanvossenhoreca.nl

Wihofecta B.V.
Geloërveldweg 19
5951 DH Belfeld
wihofecta.nl/nl

Droogers Horeca
Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen
droogershoreca.nl

Op voorhand is niet te zeggen wat de prijs van een Kiremko bakwand is. Dit komt doordat alle Kiremko bakwanden maatwerk zijn. Voor elke klant is er een maatwerkoplossing, waardoor er altijd met verschillende dingen rekening gehouden moeten worden. De vertegenwoordigers van Kiremko zijn specialisten in hun vak en kunnen daardoor alle klanten optimaal helpen.

Op de webshop van QBTEC staan alle frituuraccessoires die een cafetaria nodig heeft. Doordat de webshop het juiste serviceobject koppelt aan jouw account zorgt dit ervoor dat altijd alleen de juiste reserveonderdelen in de webshop verschijnen. Hierdoor zul je nooit de verkeerde accessoires bestellen voor jouw Kiremko bakwand.

Service

Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op ons algemene telefoonnummer. Uiteraard kan een mail sturen ook of maak gebruik van ons contactformulier op de contactpagina.

Telefoon: +31 (0)348-475555

Mail: marketing@qbtec.nl 

Heb je een vraag over onderhoud of service? Dan kun je bij onze serviceafdeling terecht. Zij zijn 24/7 bereikbaar.

Telefoon: +31 (0)88-4576060

Zeker! De serviceafdeling is telefonisch 24/7 te bereiken. In het weekend staan er altijd monteurs van Kiremko paraat om samen telefonisch een storing op te lossen of om langs te komen bij jou op locatie.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je altijd contact opnemen met een van onze servicespecialisten op nummer 088-4576060.

Om jouw Kiremko frituurinstallatie optimaal te onderhouden zijn er verschillende servicecontracten beschikbaar. Wil jij voor jouw frituurinstallatie een servicecontract afsluiten? Neem dan contact op met jouw vertegenwoordiger.

Modellen

Kiremko heeft een range aan diverse frituurinstallaties. Ze verschillen in prijs en mogelijkheden, maar nooit in kwaliteit. Binnen het productgamma van onze frituurinstallaties zijn er verschillende modellen voor verschillende klanten:

Samen vormen deze modellen de Kiremko World of Frying.

Over ons

QBTEC is de producent en leverancier van de Kiremko frituurinstallaties. In de fabriek in Woerden worden alle frituurinstallaties vakkundig gebouwd door professionals. Op het hoofdkantoor in Woerden bevinden zich naast de productieafdeling ook nog de afdelingen R&D, service, verkoop, finance en enginering. Samen zorgen deze afdelingen voor de innovaties en productvernieuwingen van de Kiremko frituurinstallaties.

Ga voor meer informatie naar qbtec.nl.

Zeker! QBTEC is altijd opzoek naar nieuwe collega’s. Er staan diverse vacatures in de fabriek in Woerden open, maar ook op kantoor zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Ga voor alle vacatures naar: werken bij QBTEC.

Kiremko is een merk van QBTEC

QBTEC is producent van drie A-merk frituurinstallaties (PerfectaSmitto en Kiremko), produceert kookapparatuur voor het merk Qook! en units voor het merk HiFri, bekend om het frituren zonder vet. Een grote diversiteit aan expertise verzameld onder één dak. Hoogwaardig afgewerkte installaties voorzien van de nieuwste technieken en het beste design: die moeten wel bij QBTEC gemaakt zijn.