Tailor made solutions.

Onze Kiremko bakwanden zijn altijd maatwerk, zodat ze perfect passen in jouw onderneming. Kies eerst het model dat past bij jouw wensen. Customize het model vervolgens zoals je wilt, door de componenten toe te voegen die jij nodig hebt.

Kiremko Features Bakwanden Options Frituurinstallaties

De spiegelbakplaat is voorzien van individuele zones waardoor het mogelijk is de gewenste temperatuur per zone in te stellen. De spiegelbakplaat is in verschillende afmetingen verkrijgbaar (40cm, 60cm en 80cm) en daarmee ook in een diverse hoeveelheid zones (respectievelijk 6 zones, 9 zones en 12 zones). Je kunt zelf bepalen hoe het product het best tot zijn recht komt. Het is zelfs mogelijk de bakplaat in rustige periodes geheel uit te zetten omdat de opwarmtijd tot de werktemperatuur slechts twee minuten is, waar dit bij een traditionele bakplaat circa 25 minuten duurt. Dus door slim om te springen met de zones en het aan- en uitschakelen kan de besparing op energie oplopen tot meer dan 50%.

Met de fraai vormgegeven TopCool bovenkoeling heb je je producten altijd binnen handbereik.

Sausdispensers: volledig geïntegreerd en geautomatiseerd en wederom naadloos ingelast in het werkplateau voor het nodige schoonmaakgemak.

Sauspomp: de handmatige pomp die op een gastronorm bakje voor in de bain-marie te zetten is. Makkelijk voor warme sauzen zoals pindasaus. Hij is makkelijk uit elkaar te halen en alle onderdelen kunnen door de vaatwasser. Het ziet er niet alleen netjes uit, het werkt ook makkelijk. Alles lekker binnen handbereik.

Sinds kort loopt de achterzijde van de uitschepbak wat hoger door, waardoor het nog makkelijker wordt de friet te scheppen en zo valt er geen friet meer achter op het randje. Hij is uitneembaar en geschikt voor de vaatwasser. De uitschepbak is ook te verkrijgen met verwarming, dan houdt hij de friet lekker warm wanneer je bezig bent met het verwerken van de bestelling.

De friteuse met het hoogste gecertificeerde rendement ter wereld (94%). Wil je meer informatie over de HR-friteuse? Neem dan contact op!

De Frycontrol is een handzame besturing die door middel van een touchscreen te bedienen is. Deze optie is volledig naar eigen wens in te stellen. Op het slijtvaste, glazen paneel zijn zowel thema als kleur, maar ook het geluid wat je hoort wanneer je een timer instelt helemaal zelf te bepalen. Makkelijk schoon te houden, stijlvol en efficiënt.

Disposablehouders: een prima uitvinding om het disposablemateriaal makkelijk te integreren in de routing die men gewend is. Het werken met een disposablehouder werkt snel en makkelijk in een Kiremko bakwand. Daarnaast ziet het er opgeruimd en schoon uit. Het oog wil tenslotte ook wat.

Bain-marie: de pindasaus of de gehaktballen in jus lekker op temperatuur houden in een bain-marie is eigenlijk niet weg te denken uit een bakwand. Kiremko levert de bain-marie volledig geïntegreerd in het bovenblad in meerdere gastronorm afmetingen. Aan jou de keuze!

Met het innovatieve OES-systeem voor vetfiltrering van Kiremko krijgt het frituurvet een beduidend langere standtijd. Wil je meer informatie over de automatische vetfiltering? Neem dan contact op!

Ontdek meer

Heb je dit al gezien?

Modellen.

Kiremko heeft een range van diverse frituurinstallaties. Bekijk ze allemaal!

Knowledge.

De kennis rondom onze producten en alles wat erbij hoort delen we graag.

Cases.

Wij kunnen onze expertise het beste laten zien door klanten aan het woord te laten.

Contact

Direct antwoord op je vragen?

Middellandse Zee 9
3446CG Woerden
Nederland