Frites uit Zuyd

De foodtruck van Frites uit Zuyd is uitgerust met een gasgestookte Kiremko Fadoset frituurinstallatie, compleet met geïntegreerde afzuiging. Deze mobiele eenheid bezoekt de grootste evenementen in Nederland om vers bereide friet te leveren. Binnen enkele minuten kunt u uw gasten trakteren op authentieke verse friet, een ideale oplossing bij beperkte ruimte, tijd of personeel.

Capaciteit en energieverbruik

De frituurinstallatie heeft de capaciteit om moeiteloos tussen de zestig en zeventig kilo friet per uur te bakken, zonder verlies van temperatuur. Dit garandeert een uitzonderlijk hoge bakcapaciteit tijdens evenementen of cateringopdrachten, met een minimale energie- en vetconsumptie. Samenvattend biedt deze compacte unit een scala aan mogelijkheden.

Een Fado frituurinstallatie?

140

 kilo per uur

96%

 rendement

2

 Fado frituurinstallaties

Sfeerimpressie van Frites uit Zuyd

Direct antwoord op je vragen?

Ontdek ook

Het laatste nieuws

Harry Ramsden’s

Dit restaurant, met meer dan 15.000 vierkante meter aan ruimte en zitplaatsen voor meer dan 450 gasten, wordt beschouwd als het grootste fish and chip restaurant ter wereld.

Manneken Pis Amsterdam

Ontdek Manneken Pis Amsterdam, de beroemde frituurzaak die authentieke Belgische frieten en snacks serveert in hartje Amsterdam.

Meer klantverhalen

Heb je deze al gelezen?

Harry Ramsden’s

Dit restaurant, met meer dan 15.000 vierkante meter aan ruimte en zitplaatsen voor meer dan 450 gasten, wordt beschouwd als...

Lees verder

Manneken Pis Amsterdam

Ontdek Manneken Pis Amsterdam, de beroemde frituurzaak die authentieke Belgische frieten en snacks serveert in hartje Amsterdam....

Lees verder