Het Goudhaantje

We hebben altijd een Kiremko bakwand gehad en dat gaan we zo houden ook!

Het Goudhaantje is met zijn kippeling een begrip in Veenendaal. In 2020 is de hele winkel gerenoveerd en is er een nieuwe Kiremko Allegro aangeschaft. Voor het frituren van kip en andere lekkernijen vertrouwt Het Goudhaantje volledig op de hoogwaardige Kiremko-frituuroplossingen.

Van tweedehands naar nieuw

‘Wij zijn begonnen met een tweedehands Kiremko in 1997 en sinds twee jaar hebben wij een nieuwe Kiremko bakwand’, vertellen Patrick en Ilse Roubes. ‘Samen met Leon, onze Kiremko-verkoper, is deze frituurinstallatie bedacht.’ De nieuwe Kiremko Allegro biedt de perfecte oplossing voor het kip frituren, wat essentieel is voor de specialiteit van Het Goudhaantje: de kippeling.

Specialiteit: kippeling frituren

In de frituurinstallatie worden verschillende gerechten gemaakt, zoals kippeling, frietjes en snacks. De kippeling is bekend in heel de regio. Het Goudhaantje is een van de weinige cafetaria’s die de kippeling door het meel haalt en frituurt. Dit kunnen klanten waarderen en daarom blijven ze de hele dag door terugkomen. Dankzij de Kiremko Allegro kunnen ze consistent heerlijke, knapperige kippeling serveren.

Waarom kiezen voor Kiremko?

De keuze voor de Kiremko Allegro is gemaakt vanwege de betrouwbaarheid en de uitstekende bakresultaten. ‘De nieuwe Kiremko bakwand zorgt ervoor dat onze kippeling altijd perfect gefrituurd wordt,’ zegt Patrick. De installatie is eenvoudig te bedienen en onderhoudsvriendelijk, wat bijdraagt aan de efficiëntie in de keuken.

Succes door kwaliteit en service

De investering in de nieuwe Kiremko Allegro heeft zich ruimschoots terugbetaald. De klanten waarderen de constante kwaliteit van de gefrituurde gerechten, vooral de kippeling. De uitstekende service en ondersteuning van Kiremko maken het plaatje compleet.

Dankzij de Kiremko Allegro kan Het Goudhaantje in Veenendaal zijn reputatie hooghouden en blijven klanten genieten van perfect gefrituurde kip en andere snacks. De samenwerking met Kiremko heeft de kwaliteit en efficiëntie in de keuken aanzienlijk verbeterd, wat resulteert in tevreden klanten en groeiend succes.

Klanten blijven de hele dag door terugkomen voor de heerlijke kippeling.

Direct antwoord op je vragen?

Ontdek ook

Het laatste nieuws

Frites uit Zuyd

De foodtruck van Frites uit Zuyd is uitgerust met een gasgestookte Kiremko Fadoset frituurinstallatie.

Universiteit Siegen

'De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken'

Meer klantverhalen

Heb je deze al gelezen?

Frites uit Zuyd

De foodtruck van Frites uit Zuyd is uitgerust met een gasgestookte Kiremko Fadoset frituurinstallatie....

Lees verder

Universiteit Siegen

'De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken'...

Lees verder