In den trap op – Horebeke

We hebben altijd een Kiremko bakwand gehad en dat gaan we zo houden ook!

Bij onze frituurzaak streven we ernaar de beste verse Belgische friet te serveren. Dankzij de hoogwaardige friteuses van Ciers Cooking kunnen we dit realiseren. Het verkoopproces hebben we als zeer positief ervaren. We volgden een opleiding tot frituurder die ons veel informatie gaf over welke friteuse we moesten kiezen en aan welke voorwaarden het toestel moest voldoen. Samen met de vertegenwoordiger bezochten we andere frituurzaken om een idee te krijgen van de mogelijkheden qua toestel en inrichting.

Uitdagingen bij de plaatsing

De plaatsing van de friteuse was absoluut niet makkelijk. Het gebouw was nog in volle renovatie en ons terras en parking waren nog niet aangelegd. De friteuse moest met een heftruck naar binnen worden gebracht en op haar plaats worden gezet. Er waren zes technici van Ciers Cooking aanwezig en dankzij hun goede zorgen werd dit precisiewerkje in goede banen geleid.

Efficiëntie bij het bakken van verse Belgische friet

Het voorbakken gaat enorm vlot, wat resulteert in een grote tijdswinst. De ketels komen snel op temperatuur en ondanks de hoge gasprijzen mogen wij zeker niet klagen over hoge kosten. De friteuses van Ciers Cooking zijn ontworpen voor efficiëntie en kostenbesparing, wat essentieel is voor ons bedrijf.

Aanbeveling voor de friteuses van Ciers Cooking

We raden de friteuses van Ciers Cooking zeker aan, vooral door de combinatie van de genoemde voordelen en de uitstekende service na verkoop. We worden altijd snel en correct geholpen. Ciers Cooking denkt volledig met de klant mee en samen hebben we gekeken naar de beste oplossing voor onze zaak.

Dankzij Ciers Cooking kunnen we perfecte verse Belgische friet bereiden. De hoogwaardige friteuses en de uitstekende service maken het verschil, waardoor onze klanten altijd kunnen genieten van vers en knapperig gefrituurd voedsel.

Kiremko - bakwand - klantcase - allegro
Kiremko - bakwand - klantcase - allegro
Kiremko - bakwand - klantcase - allegro

Direct antwoord op je vragen?

Ontdek ook

Het laatste nieuws

Frites uit Zuyd

De foodtruck van Frites uit Zuyd is uitgerust met een gasgestookte Kiremko Fadoset frituurinstallatie.

Universiteit Siegen

'De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken'

Meer klantverhalen

Heb je deze al gelezen?

Frites uit Zuyd

De foodtruck van Frites uit Zuyd is uitgerust met een gasgestookte Kiremko Fadoset frituurinstallatie....

Lees verder

Universiteit Siegen

'De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken'...

Lees verder