Landal Coldenhove

Met deze nieuwe Kiremko hebben wij de capaciteit en het vermogen dat wij nu nodig hebben, maar ook voor de toekomst

Landal GreenParks is een toonaangevende partij in het beheer en verhuur van vakantieaccommodaties en exploiteert ruim honderd parken in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal 15.000 vakantiewoningen en 1.300 campingplaatsen. Jaarlijks kiezen meer dan 2,2 miljoen gasten voor Landal GreenParks en zij brengen er zo’n 11,4 miljoen overnachtingen door.

Bij verschillende Horeca-outlets van Landal kun je een frituurinstallatie van Kiremko tegenkomen. De meest recente locatie die we hebben mogen voorzien van een bakwand is bij het fastservicepunt bij recreatiepark Landal Coldenhove in Eerbeek. We daar een strakke Allegro frituurinstallatie, voorzien van de superefficiënte FryControl 5 besturing, geleverd. Enorme bakcapaciteit zorgt ervoor dat alle gasten snel geholpen kunnen worden aan een heerlijk knapperige lekkernij.

ontdek ook

Het laatste nieuws

Meer klantverhalen

Heb je deze al gelezen?

Greg and Lou’s

'We kunnen nu veganistische en vegetarische klanten bedienen dankzij ons aparte filtersysteem van de andere pannen'

ontdek ook

Heb je onze klantverhalen al gelezen?

Friturende helden tijdens Horecava 2023 met Kiremko

The art of frying De magie van videomapping: Een nieuwe dimensie in frituren Dit jaar hebben we na 27 jaar trouwe deelname aan de Horecava iets bijzonders gedaan. In plaats van de gebruikelijke stand hebben we gekozen voor een opvallende motionshow. We hebben een...