Landal Coldenhove

Met deze nieuwe Kiremko hebben wij de capaciteit en het vermogen dat wij nu nodig hebben, maar ook voor de toekomst!

Met de nieuwe Kiremko frituurinstallaties heeft Landal GreenParks de capaciteit en het vermogen dat nodig is voor nu en in de toekomst. Landal GreenParks, een toonaangevende partij in het beheer en verhuur van vakantieaccommodaties, exploiteert ruim honderd parken in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Met in totaal 15.000 vakantiewoningen en 1.300 campingplaatsen, kiezen jaarlijks meer dan 2,2 miljoen gasten voor Landal GreenParks, goed voor zo’n 11,4 miljoen overnachtingen.

Frituren in de recreatie bij Landal GreenParks

Bij verschillende horecalocaties van Landal GreenParks kun je een Kiremko frituurinstallatie tegenkomen. De meest recente installatie is geplaatst bij het fastservicepunt van recreatiepark Landal Coldenhove in Eerbeek. Hier hebben we een strakke Allegro frituurinstallatie geleverd, voorzien van de superefficiënte FryControl 5 besturing. Deze installatie is speciaal ontworpen om aan de hoge eisen van frituren in de recreatie te voldoen, met een enorme bakcapaciteit die ervoor zorgt dat alle gasten snel en efficiënt kunnen worden geholpen.

Efficiëntie en capaciteit voor frituren in de recreatie

De Kiremko frituurinstallatie bij Landal Coldenhove biedt niet alleen efficiëntie en snelheid, maar ook de mogelijkheid om tempura te frituren. Dit zorgt voor een gevarieerd en aantrekkelijk menu voor de gasten. De superefficiënte FryControl 5 besturing garandeert dat de temperatuur constant blijft, wat essentieel is voor het perfect frituren van patat en andere lekkernijen.

Toekomstbestendige oplossingen

“Met deze nieuwe Kiremko hebben wij de capaciteit en het vermogen dat wij nu nodig hebben, maar ook voor de toekomst,” zegt een woordvoerder van Landal GreenParks. De betrouwbaarheid en efficiëntie van de Kiremko frituurinstallaties maken ze ideaal voor frituren in de recreatie, waar grote hoeveelheden gasten snel en tevreden bediend moeten worden.

Dankzij de Kiremko frituurinstallaties kan Landal GreenParks blijven voldoen aan de hoge verwachtingen van hun gasten en zorgen voor een uitstekende culinaire ervaring tijdens hun verblijf.

Direct antwoord op je vragen?

Ontdek ook

Het laatste nieuws

Frites uit Zuyd

De foodtruck van Frites uit Zuyd is uitgerust met een gasgestookte Kiremko Fadoset frituurinstallatie.

Universiteit Siegen

'De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken'

Meer klantverhalen

Heb je deze al gelezen?

Frites uit Zuyd

De foodtruck van Frites uit Zuyd is uitgerust met een gasgestookte Kiremko Fadoset frituurinstallatie....

Lees verder

Universiteit Siegen

'De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken'...

Lees verder