Moments & More De Vundelaar

Geweldig werkgemak, efficiëntie en snelheid. Kortom alles wat wij en onze klanten willen

Bij Moments & More De Vundelaar speelt de Kiremko Allegro een cruciale rol in de horeca in petrol. Met functies zoals een bakplaat en een automatische mandenlift kunnen grote hoeveelheden snacks efficiënt en consistent worden gefrituurd. Deze snacks worden vervolgens in een muur geplaatst waar klanten zichzelf kunnen bedienen, wat de snelheid van de service verhoogt en de klanttevredenheid vergroot.

Veiligheid en efficiëntie voor horeca in petrol

De Kiremko Allegro is ontworpen met veiligheid en efficiëntie als topprioriteiten. De automatische mandenlift zorgt ervoor dat snacks altijd correct worden gefrituurd zonder handmatige interventie, waardoor de kans op fouten wordt geminimaliseerd. Voor tankstations zoals Moments & More De Vundelaar is veiligheid van het grootste belang. De elektrische bakwand van Kiremko elimineert de risico’s die gepaard gaan met gasverbranding, waardoor een veiligere werkomgeving wordt gegarandeerd.

Uitgebreid aanbod in de bakery

Naast de horeca in petrol biedt Moments & More De Vundelaar ook een uitgebreid assortiment in hun bakery. Hier kunnen klanten genieten van een verscheidenheid aan producten zoals saucijzenbroodjes, croissants en andere lekkernijen. Deze veelzijdigheid maakt het tankstation een populaire stop voor zowel snacks als gebak, waardoor het aantrekkelijker wordt voor een breed scala aan klanten.

Betrouwbare oplossingen voor horeca in petrol

Voor Moments & More De Vundelaar is de betrouwbaarheid van hun frituurinstallaties essentieel. De Kiremko Allegro heeft bewezen een robuuste en veilige oplossing te zijn die voldoet aan de hoge eisen van het tankstation. De combinatie van efficiënte frituurmogelijkheden en een veilige, elektrische bakwand maakt de Kiremko Allegro de perfecte keuze voor hun horeca in petrol.

Dankzij de Kiremko Allegro kunnen klanten van Moments & More De Vundelaar genieten van heerlijk gefrituurde snacks en verse bakery producten, allemaal veilig en efficiënt bereid.

Direct antwoord op je vragen?

Ontdek ook

Het laatste nieuws

Harry Ramsden’s

Dit restaurant, met meer dan 15.000 vierkante meter aan ruimte en zitplaatsen voor meer dan 450 gasten, wordt beschouwd als het grootste fish and chip restaurant ter wereld.

Manneken Pis Amsterdam

Ontdek Manneken Pis Amsterdam, de beroemde frituurzaak die authentieke Belgische frieten en snacks serveert in hartje Amsterdam.

Meer klantverhalen

Heb je deze al gelezen?

Harry Ramsden’s

Dit restaurant, met meer dan 15.000 vierkante meter aan ruimte en zitplaatsen voor meer dan 450 gasten, wordt beschouwd als...

Lees verder

Manneken Pis Amsterdam

Ontdek Manneken Pis Amsterdam, de beroemde frituurzaak die authentieke Belgische frieten en snacks serveert in hartje Amsterdam....

Lees verder