Telekom Bonn

“Het is een geweldig snelle frituurinstallatie”

De Kiremko Transfer van het telecombedrijf in Bonn is een van de meest gebruikte installaties uit de grootkeuken voor het bedrijfsrestaurant. Door de snelle frituurinstallatie kan het bedrijf alle medewerkers binnen een tijdsbestek van één uur bedienen.

Efficiëntie door snelle frituurinstallatie

De speciale elektrische elementen in de Kiremko Transfer zorgen ervoor dat de volledige 40 kW de ketel in gaat, wat resulteert in een groter verwarmd oppervlak. Hierdoor zal de temperatuur, na het terugzakken, snel weer op de ingestelde temperatuur terug zijn. Dit is een cruciale factor voor de snelle frituurinstallatie, waardoor het mogelijk is om grote hoeveelheden voedsel snel en efficiënt te bereiden.

Hoge capaciteit en snelheid

De snelheid en capaciteit van de Kiremko Transfer maken het mogelijk om alle medewerkers binnen een uur te bedienen. Dit is essentieel voor het bedrijfsrestaurant, waar de vraag naar snel en efficiënt eten hoog is. De snelle frituurinstallatie van Kiremko voldoet aan deze eisen door continu hoge prestaties te leveren, zelfs tijdens de drukste uren van de dag.

Kwaliteit en consistentie

Een ander belangrijk voordeel van de Kiremko Transfer is de consistentie in de kwaliteit van het gefrituurde voedsel. Door de snelle temperatuurherstelcapaciteit blijft het voedsel altijd op de perfecte temperatuur, wat resulteert in een constant hoge kwaliteit. Dit is een belangrijk aspect voor het bedrijfsrestaurant, waar de tevredenheid van de medewerkers hoog in het vaandel staat.

Betrouwbaarheid en gebruiksgemak

“Het is een geweldig snelle frituurinstallatie,” zegt de manager van het bedrijfsrestaurant. “We kunnen erop vertrouwen dat de Kiremko Transfer altijd presteert, zelfs tijdens de drukste periodes. De installatie is ook zeer gebruiksvriendelijk, wat betekent dat ons personeel er gemakkelijk mee kan werken zonder uitgebreide training.”

Energie-efficiëntie

De snelle frituurinstallatie van Kiremko is niet alleen snel en efficiënt, maar ook energiezuinig. De geavanceerde technologie zorgt ervoor dat er minimale energie verloren gaat, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de energierekening van het bedrijf. Dit maakt de Kiremko Transfer een kosteneffectieve oplossing voor het bedrijfsrestaurant.

Conclusie: een investering in snelheid en kwaliteit

De Kiremko Transfer heeft bewezen een uitstekende investering te zijn voor het telecombedrijf in Bonn. De snelle frituurinstallatie heeft de capaciteit en snelheid om aan de hoge vraag te voldoen, terwijl het ook consistentie, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie biedt. Het bedrijfsrestaurant kan nu alle medewerkers binnen één uur bedienen, wat de algehele tevredenheid en productiviteit verhoogt. De keuze voor de Kiremko Transfer was een beslissing die zowel op korte als lange termijn voordelen oplevert voor het bedrijf.

De snelle frituurinstallatie van Kiremko blijft een cruciale rol spelen in het succes van het bedrijfsrestaurant, door te zorgen voor snelle, efficiënte en hoogwaardige voedselbereiding voor alle medewerkers.

“Om op deze manier alle collega’s in zo’n korte tijd te kunnen voorzien van onze gefrituurde producten zijn wij enorm blij.“

Direct antwoord op je vragen?

Ontdek ook

Het laatste nieuws

Harry Ramsden’s

Dit restaurant, met meer dan 15.000 vierkante meter aan ruimte en zitplaatsen voor meer dan 450 gasten, wordt beschouwd als het grootste fish and chip restaurant ter wereld.

Manneken Pis Amsterdam

Ontdek Manneken Pis Amsterdam, de beroemde frituurzaak die authentieke Belgische frieten en snacks serveert in hartje Amsterdam.

Meer klantverhalen

Heb je deze al gelezen?

Harry Ramsden’s

Dit restaurant, met meer dan 15.000 vierkante meter aan ruimte en zitplaatsen voor meer dan 450 gasten, wordt beschouwd als...

Lees verder

Manneken Pis Amsterdam

Ontdek Manneken Pis Amsterdam, de beroemde frituurzaak die authentieke Belgische frieten en snacks serveert in hartje Amsterdam....

Lees verder