Kiremko Fado bij De Graafschap: Nieuwe Krachtpatsers in de Vijverberg

Versterking voor De Graafschap met Kiremko Fado

De Graafschap verwelkomt binnenkort twee indrukwekkende nieuwkomers op de Vijverberg. Deze twee elektrische Kiremko Fado’s, afkomstig uit Woerden, zijn de nieuwste aanwinsten van de club. Ze zullen een cruciale rol spelen in het verhogen van de servicekwaliteit in de horeca-unit op het supportersplein. Met hun aanzienlijke capaciteit zijn deze driemands Fado’s een garantie voor uitstekende bakprestaties, zodat alle supporters voor, tijdens, en na de wedstrijd kunnen genieten van heerlijke snacks.

Guus’s tocht naar Woerden voor de perfecte frituurinstallaties

De speurtocht naar deze twee talenten begon met een bezoek van Guus aan de fabriek in Woerden. Daar zag hij de potentie van de Kiremko Fado’s en besloot ze naar de Vijverberg te halen. Deze investering in kwaliteit en capaciteit belooft een aanzienlijke verbetering in de frituurservice tijdens de spannende wedstrijden van De Graafschap.

ontdek ook

Heb je onze klantverhalen al gelezen?

Friturende helden tijdens Horecava 2023 met Kiremko

The art of frying De magie van videomapping: Een nieuwe dimensie in frituren Dit jaar hebben we na 27 jaar trouwe deelname aan de Horecava iets bijzonders gedaan. In plaats van de gebruikelijke stand hebben we gekozen voor een opvallende motionshow. We hebben een...