De Heer in Winterswijk kiest voor een Kiremko Allegro

De Heer‘, een bekende horecagelegenheid in Winterswijk, heeft onlangs een indrukwekkende metamorfose ondergaan. Na een uitgebreide verbouwing is de zaak nu bijna dubbel zo groot. Ondernemer Stef de Heer heeft met zijn visie en doorzettingsvermogen een stijlvol en modern interieur gecreëerd, waarbij de Kiremko Allegro frituurinstallatie een centrale plaats inneemt.

De Kiremko Allegro: een keuze voor efficiëntie en kwaliteit

De keuze van Stef de Heer voor de Kiremko Allegro, uitgerust met het geavanceerde OES filtersysteem, is een statement van zijn streven naar kwaliteit en efficiëntie. Deze hoogwaardige frituurinstallatie is niet alleen een blikvanger in de vernieuwde zaak, maar draagt ook bij aan significante besparingen. De Allegro staat garant voor een betrouwbare en duurzame werking, essentieel voor de moderne horeca-ondernemer.

Een Uitnodiging om ‘De Heer’ te Ervaren

Met de heropening van ‘De Heer’, verrijkt met de Kiremko Allegro, is een bezoek aan deze zaak in Winterswijk een must voor elke fijnproever. De combinatie van een smaakvol interieur en de hoogwaardige prestaties van de Allegro zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring. Stef de Heer nodigt iedereen uit om zelf de vernieuwde sfeer en uitstekende service te komen proeven.

ontdek ook

Heb je onze klantverhalen al gelezen?

Friturende helden tijdens Horecava 2023 met Kiremko

The art of frying De magie van videomapping: Een nieuwe dimensie in frituren Dit jaar hebben we na 27 jaar trouwe deelname aan de Horecava iets bijzonders gedaan. In plaats van de gebruikelijke stand hebben we gekozen voor een opvallende motionshow. We hebben een...