VOOROPLOPEN IS WAT WE DOEN

Story.

Marktleider, dat word je niet zomaar. Toch zeggen wij dit met een gerust hart over ons merk. Sinds 1966 ontwerpt, produceert en levert Kiremko professionele frituurinstallaties, bakwanden en visbakovens met bijbehorende randapparatuur. Kiremko kenmerkt zich door een kwaliteitsgericht en persoonlijk karakter.

Door het leveren van hoogwaardige eindproducten en de juiste service staan wij in Nederland, Engeland en in België op nummer één. En op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, capaciteit, energiebesparing en rendement willen we altijd vooroplopen. Met een enthousiast team van specialisten ontwerpen en produceren we dagelijks de meest innovatieve frituurinstallaties en bakwanden voor klanten wereldwijd. Continue productontwikkeling en -verbetering zijn daarbij heel belangrijk voor ons. Onze smaakvolle designs geven de juiste uitstraling aan iedere horecagelegenheid.

Dat zie je en dat proef je! 

Kiremko bakwanden - historie QBTEC Woerden

medewerkers

bakwanden gebouwd

landelijke verkopers

landelijke monteurs

modellen

landen

INNOVATIE VOOROP

Waarom Kiremko frituurinstallaties?

Frituurinstallaties van Kiremko zijn uniek vanwege haar:

+ enorme afbakcapaciteit;
+ hoge rendement (94 procent);
+ energiebesparing;
+ gebruiksgemak;
+ korte baktijden;
+ wezenlijke olie- of vetbesparing;
+ en stijlvolle design.

We verwerken jouw wensen, ideeën en verbeteringen in een frituuroplossing op maat

Kiremko is een merk van QBTEC

QBTEC is producent van drie A-merk frituurinstallaties (Perfecta, Smitto en Kiremko), produceert kookapparatuur voor het merk Qook! en units voor het merk HiFri, bekend om het frituren zonder vet. Een grote diversiteit aan expertise verzameld onder één dak. Hoogwaardig afgewerkte installaties voorzien van de nieuwste technieken en het beste design: die moeten wel bij QBTEC gemaakt zijn.