Ontwikkelen zit in ons DNA

Knowledge.

Meer weten over jouw professionele frituurinstallaties of horeca keukens? Onze innovaties en productvernieuwingen zijn al meer dan een halve eeuw toonaangevend in Europa. Een reputatie waar we trots op zijn. De kennis rondom onze producten en alles wat erbij hoort delen we graag. 

Wij zijn onderdeel van QBTEC. Meer informatie over onze innovaties, service en andere onderwerpen staat op de website van QBTEC.

KENNISARTIKELEN

VIDEO’S

ON TOP OF TRENDS

Innovatie & ontwikkeling voor alle professionele frituurinstallaties

 

Onze innovaties en productvernieuwingen zijn al meer dan een halve eeuw toonaangevend in Europa en daarbuiten. Een reputatie waar we trots op zijn. Met een team van ervaren Technical Engineers zijn we onze producten in ons kenniscentrum dagelijks aan het innoveren en ontwikkelen. We volgen de trends in de wetgeving rondom hygiëne, milieu en veiligheid zeer nauw om ervoor te zorgen dat we jou als klant een professionele werkplek bieden die aan alle eisen voldoet. Een betrouwbare frituurinstallatie die we blijven finetunen. We kijken graag kritisch naar ons product, omdat we weten dat jij dat ook doet.

De professionele frituurinstallaties die door Kiremko worden gefabriceerd hebben het hoogst gecertificeerde rendement ter wereld en zijn daardoor ook de meest zuinige. Van onze klanten horen we ook vaak dat ze onder de indruk zijn van de enorme besparing op vet- en energieverbruik.

De professionele frituurinstallaties die door Kiremko worden gefabriceerd hebben het hoogst gecertificeerde rendement ter wereld en zijn daardoor ook de meest zuinige

Onze besturingstechniek blijven we optimaliseren

ON TOP OF TRENDS

In onze eigen productiefaciliteit in Woerden werken onze engineers dagelijks aan het ontwerpen en engineeren van de bakwanden die wij afleveren aan klanten in Nederland en daarbuiten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zelfs de meest uitdagende klantwensen vertalen naar professionele frituurinstallaties op maat. Het zijn juist die unieke ideeën van klanten die wij verwerken in innovaties om toekomstige modellen te verbeteren. Zo blijven we continu in ontwikkeling.  

DE TECHNIEK

Naast de verbrandingstechniek blijven we ook de besturingstechniek verder optimaliseren. De huidige besturingstechniek is voorzien van modulerende branders en de capaciteit kan daarnaast ook handmatig variabel worden ingeregeld, wat met name voor de cafetariahouder die zelf voorbakt heel erg handig is. Eveneens is de besturing voorzien van turbotoetsen en baktijdenprogramma’s. Het slijtvaste glazen bedieningspaneel is bovendien speciaal ontwikkeld voor een betere hygiëne en een zeer eenvoudige bediening.

ONTDEK MEER

Heb je dit al gezien?

Modellen.

Kiremko heeft een range van diverse frituurinstallaties. Bekijk ze allemaal!

Cases.

Wij kunnen onze expertise het beste laten zien door klanten aan het woord te laten.

News.

Ontdek hier de laatste productinnovaties, klantervaringen en andere ontwikkelingen. 

CONTACT

Direct antwoord op je vragen?

Middellandse Zee 9
3446CG Woerden
Nederland

Liever direct een afspraak maken? Onze vertegenwoordiger komt graag bij je langs!