Nieuws

Optimalisatie van de werkruimte met een frituurinstallatie van Kiremko

In de bruisende stad Gouda bevindt zich een unieke culinaire bestemming: cafetaria Willy. Dit is het verhaal van hoe een kleine cafetaria, gerund door het dynamische duo Vasilios en Jiotta, zich heeft ontwikkeld tot een lokaal icoon in de frituurwereld. Centraal in hun succesverhaal staat hun keuze voor een frituurinstallatie van Kiremko, die niet alleen hun efficiëntie heeft verhoogd, maar ook heeft bijgedragen aan hun reputatie van uitmuntendheid.

Gastvrijheid en vakmanschap bij cafetaria Willy

In het hart van Gouda staat Cafetaria Willy, gerund door de gepassioneerde Griekse ondernemer Vasilios, beter bekend als Willy, en zijn vrouw Jiotta. Al twintig jaar lang drukken zij met hun gastvrijheid en toewijding een unieke stempel op de cafetariabranche. Hun friet gyros is inmiddels beroemd, en bezoekers voelen zich direct welkom in hun zaak. Willy en Jiotta hebben elk aspect van hun werkruimte zorgvuldig overwogen om een optimale workflow te creëren.

De rol van Kiremko in de ontwikkeling van de frituurinstallatie

Willy’s keuze voor een Kiremko frituurinstallatie is een belangrijk onderdeel van hun succes. Deze friteuse is al tien jaar een trouwe bondgenoot in hun keuken. Willy heeft samen met Kiremko de friteuse aangepast aan zijn specifieke wensen: van een aluminiumdispenser en opzetranden tegen spatten tot een handige lade in het frontpaneel voor extra opbergruimte. Deze aanpassingen hebben de oven uiterst gebruiksvriendelijk gemaakt, een essentieel element in de snelle en efficiënte service van cafetaria Willy.

“Ik heb me door Kiremko laten adviseren en dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik mijn investering meer dan waard heb gemaakt

Willy’s tevredenheid over de investering in Kiremko

Willy’s tevredenheid over de samenwerking met Kiremko spreekt boekdelen: “Ik heb me door Kiremko laten adviseren en dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik mijn investering meer dan waard heb gemaakt.” Deze uitspraak onderstreept de waarde van een op maat gemaakte Kiremko frituurinstallatie, niet alleen in termen van efficiëntie, maar ook in het verbeteren van de algehele klantervaring.

Direct antwoord op je vragen?

Ontdek ook

Heb je onze klantverhalen al gelezen?

Harry Ramsden’s

Dit restaurant, met meer dan 15.000 vierkante meter aan ruimte en zitplaatsen voor meer dan 450 gasten, wordt beschouwd als het grootste fish and chip restaurant ter wereld.

Manneken Pis Amsterdam

Ontdek Manneken Pis Amsterdam, de beroemde frituurzaak die authentieke Belgische frieten en snacks serveert in hartje Amsterdam.

Meer nieuws

Misschien vind je dit ook interessant?

Kiremko op Gulfood Manufacturing 2024

Lees meer

Friturende helden tijdens Horecava 2023 met Kiremko

Lees meer