Universiteit Siegen

‘De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken’

In de kantine van de universiteit van Siegen wordt dagelijks friet gebakken in de Kiremko Transfer uit 2021. Deze staat in de keuken waar met een team van twintig man voor ±20.000 studenten wordt gekookt.

Deze hoog rendement gas gestookte Kiremko Transfer is voorzien van twee ketels. Door de hoge capaciteit en het beste rendement is de universiteit enorm tevreden.

Kiremko bakwand Transfer

ontdek ook

Het laatste nieuws

Meer klantverhalen

Heb je deze al gelezen?

Greg and Lou’s

'We kunnen nu veganistische en vegetarische klanten bedienen dankzij ons aparte filtersysteem van de andere pannen'

ontdek ook

Heb je onze klantverhalen al gelezen?

Friturende helden tijdens Horecava 2023 met Kiremko

The art of frying De magie van videomapping: Een nieuwe dimensie in frituren Dit jaar hebben we na 27 jaar trouwe deelname aan de Horecava iets bijzonders gedaan. In plaats van de gebruikelijke stand hebben we gekozen voor een opvallende motionshow. We hebben een...