Universiteit Siegen

In de drukke kantine van de universiteit van Siegen, waar dagelijks voor ongeveer 20.000 studenten wordt gekookt, speelt de Kiremko Transfer uit 2021 een cruciale rol. Deze hoog rendement gas gestookte frituurinstallatie, uitgerust met twee ketels, is speciaal ontworpen om aan de eisen van een grote capaciteit frituur te voldoen.

Met een team van twintig medewerkers wordt dagelijks friet gebakken en geserveerd aan duizenden studenten. De Kiremko Transfer onderscheidt zich door zijn hoge rendement en uitstekende prestaties, waardoor de universiteit van Siegen zeer tevreden is met deze investering. Dankzij de hoge capaciteit kan de frituurinstallatie moeiteloos voldoen aan de grote vraag, terwijl het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.

“De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken”

De Kiremko Transfer biedt niet alleen een oplossing voor de grote capaciteit frituur, maar draagt ook bij aan een efficiënte en duurzame keukenoperatie. De universiteit van Siegen is trots op hun keuze voor deze geavanceerde frituurtechnologie, die dagelijks bijdraagt aan de tevredenheid van studenten en personeel.

Direct antwoord op je vragen?

Ontdek ook

Het laatste nieuws

Frites uit Zuyd

De foodtruck van Frites uit Zuyd is uitgerust met een gasgestookte Kiremko Fadoset frituurinstallatie.

Universiteit Siegen

'De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken'

Meer klantverhalen

Heb je deze al gelezen?

Frites uit Zuyd

De foodtruck van Frites uit Zuyd is uitgerust met een gasgestookte Kiremko Fadoset frituurinstallatie....

Lees verder

Universiteit Siegen

'De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken'...

Lees verder