Kiremko frituurinstallatie Bolero

Bolero.

De Bolero frituurinstallatie is alom bekend door haar unieke design. De specifieke rondingen zijn een lust voor het oog en vormen een echte blikvanger. Daarnaast zijn er vele extra’s toe te passen op de Bolero. Zo kunnen de ronde delen aan de onderzijde met ledlampen in de kleuren van jouw huisstijl worden verlicht, wat een eigenzinnig effect geeft. De bakwand is daarnaast volledig naar wens in te delen waarbij alle componenten naadloos in het werkblad geïntegreerd worden.

Gebruiksvriendelijkheid is nummer één, ontwerp absoluut twee!

Features van de frituurinstallatie

Automatisch vetfilteren met FC5 besturing

Met een paar drukken op de knop automatisch filteren of het wegpompen van jouw frituurvet? Dat kan met onze besturing! De FC5 besturing zorgt ervoor dat je met een paar drukken al jouw handelingen met je bakwand kan uitvoeren. 

Geavanceerde technologie

Het frituren in een Bolero frituurinstallatie draait niet alleen om het frituren. Het gaat om het gemak van het werken met deze frituuinstallatie. Het gemak met de FC5 touchscreen besturing, het automatisch filteren, zelf je capaciteit bepalen en het schoonmaken. Alles in de Kiremko Bolero maakt het frituren aangenaam.

Uniek design bij een frituurinstallatie

Zoveel uiterlijke schoonheid heeft geen een andere frituurinstallatie. Het vakmanschap wat in deze machine zit is ongekend. 

Ontdek meer

Heb je dit al gezien?

Service aan jouw frituurinstallatie?

Regelmatig onderhoud aan jouw apparatuur zorgt ervoor dat deze optimaal en veilig functioneert.

Reis mee naar

Cafetaria’s

De wereld van friet en fish & chipsKiremko begrijpt wat essentieel is bij frituren, en dat zie je terug in elk detail. Onze bakwanden zijn uitgerust met de beste frituuropties, waardoor je snelheid kunt bereiken zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Bakwanden van Kiremko - Cafetaria's snackbar Fish & Chips

Contact

Direct antwoord op je vragen?

Middellandse Zee 9
3446CG Woerden
Nederland

Liever direct een afspraak maken?
Onze vertegenwoordiger komt graag bij je langs of neemt je mee op inspiratiebezoek!