Kiremko Bakwand Transfer

Transfer.

De Kiremko Transfer hoge capaciteit frituurinstallatie is ideaal voor locaties waar in korte tijd grote hoeveelheden frites gebakken moeten worden, zoals bedrijfsrestaurants en universiteitskeukens. Deze frituurinstallatie kan worden uitgerust met een mechanisch of automatisch hefsysteem voor de manden. Door het openklappen van de bodemlamellen worden de frites efficiënt in een opvangbak of gastronormbakken gestort. Bovendien kan het transfersysteem in andere Kiremko-modellen worden ingebouwd, waardoor veelzijdigheid en aanpassingsvermogen gegarandeerd zijn.

Mag het een beetje meer zijn?

Korte afbaktijd – hogere omzet

Dankzij de grotere manden en hoge capaciteit kun je snel grote hoeveelheden friet bakken. Ideaal voor drukke locaties of kantoren tijdens de lunch, zodat iedereen snel bediend wordt.

Lager vetverbruik (tot wel 50%)

Dankzij de juiste filtering, verbranding en verwarming.

Gegarandeerde constante kwaliteit

Het is mogelijk om de manden automatisch te laten stijgen en zakken. Zo heb je een hele consistente kwaliteit van je friet.

Enorme capaciteit

De Kiremko Transfer is een hoge capaciteit frituurinstallatie. Dé frituurinstallatie met de hoogste capaciteit.

Ontdek meer

Heb je dit al gezien?

Service aan jouw frituurinstallatie?

Regelmatig onderhoud aan jouw apparatuur zorgt ervoor dat deze optimaal en veilig functioneert.

Reis mee naar

Grootkeukens

De wereld van retail, kantine’s en petrolIn een grote bedrijfskeuken of tankstation komt de frituuroplossing van Kiremko perfect tot zijn recht. Qua bakcapaciteit zijn de frituurinstallaties van Kiremko onnavolgbaar, wat ervoor zorgt dat er in korte tijd topkwaliteit friet en snacks kunnen worden gebakken. 

Grootkeukens

Contact

Direct antwoord op je vragen?

Middellandse Zee 9
3446CG Woerden
Nederland

Liever direct een afspraak maken?
Onze vertegenwoordiger komt graag bij je langs of neemt je mee op inspiratiebezoek!