Welkom bij de branche grootkeukens

In een grote bedrijfskeuken of tankstation komt de frituuroplossing van Kiremko perfect tot zijn recht. Qua bakcapaciteit zijn de frituurinstallaties van Kiremko onnavolgbaar, wat ervoor zorgt dat er in korte tijd topkwaliteit friet en snacks kunnen worden gebakken. 

Frituuroplossingen voor elke vraag

Door middel van diverse innovatieve modules kunnen de bakwanden geheel naar wens ingevuld worden. Sommige ondernemingen hebben veiligheidseisen of andere verplichtingen waar aan voldaan moet worden. Wij denken graag met u mee.

Kiremko - de wereld van Retail Petrol
Kiremko wolken

Frituren in Petrol

Wereldwijd breiden tankstations hun horecafaciliteiten uit. Dankzij bijvoorbeeld elektrisch laden vertoeven klanten langer bij en rond tankstations, waarbij velen iets consumeren in de horecagelegenheid ter plaatse. Juist hier bewijst Kiremko’s frituuroplossing voor tankstations zijn waarde optimaal.

Veilig frituren in een tankstation?

Dat kan! Onze frituuroplossingen zijn met oog op veiligheid ontworpen. Alle frituuroplossingen zijn zo ontworpen dat bijvoorbeeld het vet veilig weggepompt kan worden en dat er veilig elektrisch gefrituurd wordt.

Frituren in Keukens

In de dynamiek van een grote bedrijfskeuken kent men piekmomenten waarop diverse gerechten aan een aanzienlijk aantal gasten geserveerd worden. Dit resulteert vaak in het bereiden van grote hoeveelheden friet om aan de vraag te voldoen. Voor deze grootkeukens is er een frituur met grote capaciteit nodig.

Frituur met capaciteit: Kiremko Transfer

Onze Kiremko Transfer heeft gigantische manden waar veel friet in kan worden gefrituurd. Dankzij de handige routing en het maatwerk kunnen we in elke grootkeuken alles inbouwen.

Frituren in Retail

Frituren beperkt zich niet tot enkel cafetaria’s; het kan overal, en dat is precies waar wij uitblinken. Voor elke frituuruitdaging hebben wij een oplossing. Of het nu gaat om het frituren van kip of noten, wij staan voor u klaar! Ons deskundige verkoopteam transformeert al uw vragen moeiteloos in praktische frituuroplossingen.

Ontdek

Klantcases

Zie ook

Kiremko frituuroplossing in beeld

De bakwand

Mag het een beetje meer zijn?

Kiremko Bakwand Transfer

Verkooppunten

In The World of Kiremko Netherlands zijn verschillende verkooppunten.

QBTEC Woerden

Middellandse Zee 9
3446 CG Woerden

Droogers Horeca

Zoom 5
9231 DX Surhuisterveen

Van Vossen Horeca

Mutsestraat 5
4641 SJ Ossendrecht

Wihofecta B.V.

Geloërveldweg 19
5951 DH Belfeld

Contact

Direct antwoord op je vragen?

Middellandse Zee 9
3446CG Woerden
Nederland

Liever direct een afspraak maken?
Onze vertegenwoordiger komt graag bij je langs of neemt je mee op inspiratiebezoek!