De Speurweg

Bij De Speurweg in Geraardsbergen stond al een Kiremko, waardoor eigenaar Matthias Mehauden zeker wist dat hij opnieuw voor Kiremko wilde kiezen voor zijn nieuwe friteuse. Eind 2021 merkte hij dat de capaciteit van zijn huidige toestel niet meer voldeed en besloot hij over te stappen naar een grotere friteuse.

Keuze voor een dubbele transfer friteuse

‘Het feit dat we bij Kiremko konden kiezen voor een transfermand trok ons aan. Uiteindelijk kozen wij zelfs voor een dubbele transfer met doorgeefluik,’ vertelt Matthias. De plaatsing verliep zeer vlot; de oude friteuse was snel verwijderd en de nieuwe stond snel op haar plaats.

Positief verkoopproces

Over het verkoopproces is Matthias zeer tevreden: ‘Bij vragen konden we steeds bellen, we kregen snel antwoord en wisten exact wanneer het toestel geplaatst zou worden.’ Deze duidelijke communicatie en efficiënte service zorgden ervoor dat de overstap probleemloos verliep.

Efficiëntie en gebruiksgemak

‘Nu het toestel hier staat kan ik enkel maar tevreden zijn met mijn keuze: dankzij de transferlift heb je een man minder nodig,’ legt Matthias uit. Het vermogen van de ketel blijft constant en het filtersysteem is eenvoudig in gebruik. ‘Het filtersysteem is gemakkelijk uit te leggen aan personeel, en dit geldt ook voor de algemene bediening.’

Aanrader voor elke horecazaak

Matthias kan geen reden bedenken waarom hij Kiremko niet zou aanraden. De friteuse van Kiremko heeft niet alleen de capaciteit en efficiëntie van zijn zaak verhoogd, maar biedt ook een gebruiksvriendelijke ervaring voor het personeel. Dankzij Kiremko kan De Speurweg zijn klanten sneller en beter bedienen, wat resulteert in hogere tevredenheid en betere service.

Met de nieuwe Kiremko friteuse is De Speurweg klaar om aan de groeiende vraag te voldoen en zijn klanten continu te voorzien van heerlijke, perfect gefrituurde gerechten.

Ik kan geen enkele reden bedenken waarom ik Kiremko niet zou aanraden.

Kiremko - klantcase - bakwand Prego - De speurweg
Kiremko - klantcase - bakwand Prego - De speurweg
Kiremko - klantcase - bakwand Prego - De speurweg

Direct antwoord op je vragen?

Ontdek ook

Het laatste nieuws

Frites uit Zuyd

De foodtruck van Frites uit Zuyd is uitgerust met een gasgestookte Kiremko Fadoset frituurinstallatie.

Universiteit Siegen

'De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken'

Meer klantverhalen

Heb je deze al gelezen?

Frites uit Zuyd

De foodtruck van Frites uit Zuyd is uitgerust met een gasgestookte Kiremko Fadoset frituurinstallatie....

Lees verder

Universiteit Siegen

'De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken'...

Lees verder