Marco’s Fish and Chips

Fado bakt tempura elke keer tot in de perfectie

Sinds de opening in de badplaats Ayr in 2012 is Marco’s uitgegroeid tot éénn van de drukste fish and chip shops in West-Schotland.

Om het eten perfect te kunnen bereiden, frituurt Marco op een Fado stand-alone frituurpan met twee ketels. Hij vertelt: ‘We streven ernaar alleen de beste apparatuur te gebruiken die op de markt verkrijgbaar is en daarom hebben we gekozen voor de modernste Kiremko frituurinstallaties. De Fado’s zijn zo krachtig dat ze snel de 185°C bereiken, wat ervoor zorgt dat onze tempura er elke keer vers en heerlijk uitkomt.’

Met een snelle hersteltijd heeft Marco geen probleem om de groeiende vraag bij te houden. ‘Als we de frites erin doen, zijn de pannen meteen weer op temperatuur, zodat het altijd klaar is voor de volgende bestelling en we niet hoeven te wachten om het eten erin te doen. Het betekent dat we alles vers op bestelling kunnen bereiden, wat we graag doen, het is de enige manier om tempura te bereiden.’

‘Ik denk eerlijk gezegd niet dat er een betere frituurinstallatie op de markt is. Natuurlijk betaal je ervoor, maar ik heb altijd gezegd dat de beste kopen je op korte termijn meer kost, maar op lange termijn bespaart het je geld.’

Het afhaalrestaurant wint snel aan aanhang door klanten die niet alleen genieten van de verscheidenheid aan aangeboden snacks, maar ook door klanten die glutenvrije opties willen. Marco merkt op: ‘We zien meer mensen komen vanwege het glutenvrije aspect, maar ze zijn ook op zoek naar kwaliteit en variatie. En wij bieden beide: kwaliteitsvoedsel bereid op kwaliteitsapparatuur.’

“Ik denk eerlijk gezegd niet dat er een betere frituurinstallatie op de markt is.“

ontdek ook

Het laatste nieuws

Meer klantverhalen

Heb je deze al gelezen?

Greg and Lou’s

'We kunnen nu veganistische en vegetarische klanten bedienen dankzij ons aparte filtersysteem van de andere pannen'

ontdek ook

Heb je onze klantverhalen al gelezen?

Friturende helden tijdens Horecava 2023 met Kiremko

The art of frying De magie van videomapping: Een nieuwe dimensie in frituren Dit jaar hebben we na 27 jaar trouwe deelname aan de Horecava iets bijzonders gedaan. In plaats van de gebruikelijke stand hebben we gekozen voor een opvallende motionshow. We hebben een...