Gennaro’s Fish & Chips

Je moet investeren om je normen hoog te houden

Gennaro’s Fish & Chips in Great Western Road, Glasgow, is nu een heel ander bedrijf dan vorig jaar, dankzij de investering in een Kiremko fish en chips frituurinstallatie met vier ketels en hoog rendement. Deze upgrade heeft niet alleen de manier waarop het eten wordt gefrituurd verbeterd, maar ook de snelheid waarmee klanten worden bediend en de eenvoud van de training voor het personeel.

Verhoogde capaciteit en snelheid

Tijdens het hoogtepunt van de pandemie stegen de bestellingen met 100%, en het oude assortiment met twee ketels kon deze vraag niet aan. ‘We hadden een nieuwe, snellere en modernere frituurinstallatie nodig’, zegt eigenaar Salvatore Di Rienzo. Met de nieuwe Kiremko fish en chips frituurinstallatie kunnen frietjes nu dubbel worden gebakken, waardoor de wachttijd voor klanten minder dan twee minuten is. Dit heeft de service versneld en de klanttevredenheid verhoogd.

Betere productkwaliteit

Blancheren levert een beter product op, waardoor verse frieten altijd gegarandeerd zijn. ‘Veel klanten hebben opgemerkt dat ze de voorkeur geven aan de manier waarop we onze frietjes nu maken’, zegt Salvatore. De vier efficiënte ketels verbruiken minder energie en de ingebouwde filtratie houdt de olie langer vers, wat leidt tot grote kostenbesparingen.

Gemakkelijke training en consistente resultaten

De vooraf ingestelde tijden en temperaturen van de Kiremko fish en chips frituurinstallatie maken het eenvoudig voor personeel om consistent producten van hoge kwaliteit te bereiden. ‘Een van onze medewerkers begon bijna een jaar geleden als keukenhulp en nu is hij frituurder. Zonder de Kiremko zou hij nooit zo ver zijn gekomen.’

Investering in de toekomst

Met aanzienlijke besparingen op gas en olie en hogere inkomsten, heeft de investering in de Kiremko fish en chips frituurinstallatie Gennaro’s Fish & Chips een element van zekerheid gegeven in deze uitdagende tijden. ‘Je moet de aankoop van een gamma zien als een investering en niet als een kostenpost, want we verdienen die investering al terug’, sluit Salvatore af.

Dankzij de Kiremko fish en chips frituurinstallatie kan Gennaro’s Fish & Chips in Glasgow blijven groeien en zijn klanten de best mogelijke service en kwaliteit bieden.

Direct antwoord op je vragen?

Ontdek ook

Het laatste nieuws

Frites uit Zuyd

De foodtruck van Frites uit Zuyd is uitgerust met een gasgestookte Kiremko Fadoset frituurinstallatie.

Universiteit Siegen

'De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken'

Meer klantverhalen

Heb je deze al gelezen?

Frites uit Zuyd

De foodtruck van Frites uit Zuyd is uitgerust met een gasgestookte Kiremko Fadoset frituurinstallatie....

Lees verder

Universiteit Siegen

'De Kiremko werkt intuïtief waardoor het hele team ermee kan werken'...

Lees verder